Social Media

Haal het maximale uit je social media

Iedereen weet inmiddels: social media is onmisbaar. Bijna iedereen heeft wel een social media account en de meeste mensen kijken hier dagelijks op. Het is echt een onderdeel van ons dagelijks leven geworden.

Je wil daar dus goed zichtbaar zijn met je bedrijf, omdat hier veel van je potentiële klanten zullen zitten.

Veel bedrijven weten echter niet goed hoe ze nu meer bereik en meer klanten uit social media krijgen. Ze posten af en toe wel iets, maar een goede strategie ontbreekt. Want social media goed inzetten voor je bedrijf is lastiger dan je denkt. Het vraagt om goede content (berichten en afbeeldingen) en consistentie.

Wij kunnen je daar goed bij helpen. Op basis van jouw input maken we maandelijks een contentkalender. Dit is een overzicht voor de hele maand met alle berichten die we voor jouw bedrijf gaan posten. We schrijven goede teksten in jouw tone-of-voice en gebruiken hoogwaardige afbeeldingen als je die zelf niet hebt. (Tip: boek eens een fotoshoot bij ons, dan heb je gegarandeerd mooie foto’s van je bedrijf).

Klaar om jouw social media een boost te geven?

Wat doen we voor je?

Download ons gratis stappenplan

Wil je eerst zelf graag aan de slag? Gebruik dan ons gratis stappenplan om een social media strategie te maken. Hierin geven wij jou de handvatten om alvast zelf na te denken over je strategie en vertellen we wat er allemaal bij komt kijken.

Bedrijven waar wij voor werken

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 8356 0603. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.