Over ons

Sales by Ketan is een sales- en marketingbureau dat jou helpt om te groeien als bedrijf. Dat doen we met ons team van marketingspecialisten, webdevelopers en natuurlijk Ketan: de salesspecialist.

We helpen voornamelijk familiebedrijven met een duurzame invalshoek, want duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. En dit zie je eigenlijk in alles terug: we gaan altijd voor een duurzame relatie. Met jou als klant, maar ook weer met jouw klanten. Want in het opbouwen van duurzame relaties zit de kracht om te groeien.

Hoe we je kunnen helpen groeien? Door eerst goed te luisteren naar wat je nodig hebt. We beginnen namelijk nooit zomaar ergens mee en zorgen voor precies de juiste mix voor jouw bedrijf. Weten we wat je nodig hebt? Dan kunnen we je helpen op het gebied van marketing, branding, social media, sales en je website.

Waarom werken met Sales by Ketan?

  • Wij bouwen een duurzame relatie met je op
  • We luisteren echt naar wat jij nodig hebt
  • We bieden precies de juiste mix voor jouw bedrijf
  • We zijn flexibel
  • We hebben op elk vakgebied een expert
  • We denken mee in je bedrijf, niet alleen sales en marketing

Over de oprichter, Ketan

Vijf jaar geleden richtte Ketan Sales by Ketan op. Hij heeft zo’n passie voor sales en het laten groeien van bedrijven, dat hij dit onder eigen naam verder wilde doen.

Salesmensen zoals Ketan vind je niet snel. De Amerikaanse, harde manier van sales vindt hij maar niks. Ketan gaat niet voor snelle verkoop, maar voor duurzaamheid. Hij luistert naar jouw behoefte en wie jij bent. Zo weet hij altijd op de juiste manier jouw klanten te benaderen.

Ketan werkt dan ook voornamelijk voor familiebedrijven die een duurzame invalshoek hebben. Samen met jou laat hij je bedrijf groeien, want in samen doen zit de kracht. Hij creëert altijd een win-win situatie.

Samen aan de toekomst bouwen, doe je mee?

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.