Over ons

Sales by Ketan is een sales- en marketingbureau dat jou helpt om te groeien als bedrijf. Dat doen we met ons team van marketingspecialisten, webdevelopers en natuurlijk Ketan: de salesspecialist.

We helpen voornamelijk familiebedrijven met een duurzame invalshoek, want duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. En dit zie je eigenlijk in alles terug: we gaan altijd voor een duurzame relatie. Met jou als klant, maar ook weer met jouw klanten. Want in het opbouwen van duurzame relaties zit de kracht om te groeien.

Hoe we je kunnen helpen groeien? Door eerst goed te luisteren naar wat je nodig hebt. We beginnen namelijk nooit zomaar ergens mee en zorgen voor precies de juiste mix voor jouw bedrijf. Weten we wat je nodig hebt? Dan kunnen we je helpen op het gebied van marketing, branding, social media, sales en je website.

Waarom werken met Sales by Ketan?

  • Wij bouwen een duurzame relatie met je op
  • We luisteren echt naar wat jij nodig hebt
  • We bieden precies de juiste mix voor jouw bedrijf
  • We zijn flexibel
  • We hebben op elk vakgebied een expert
  • We denken mee in je bedrijf, niet alleen sales en marketing

Ons team

Ketan

Oprichter

Vijf jaar geleden richtte Ketan Sales by Ketan op. Hij heeft zo’n passie voor sales en het laten groeien van bedrijven, dat hij dit onder eigen naam verder wilde doen.

Salesmensen zoals Ketan vind je niet snel. De Amerikaanse, harde manier van sales vindt hij maar niks. Ketan gaat niet voor snelle verkoop, maar voor duurzaamheid. Hij luistert naar jouw behoefte en wie jij bent. Zo weet hij altijd op de juiste manier jouw klanten te benaderen.

Ketan werkt dan ook voornamelijk voor familiebedrijven die een duurzame invalshoek hebben. Samen met jou laat hij je bedrijf groeien, want in samen doen zit de kracht. Hij creëert altijd een win-win situatie.

Samen aan de toekomst bouwen, doe je mee?

Carlien

Marketeer

Ik heb in 2019 de hbo-opleiding Communicatie afgerond aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn studie heb ik het vacatureplatform www.studentpower.com opgezet, waar ik studenten aan bedrijven match voor studiegerelateerde bijbanen en stages.

Daarnaast ben ik werkzaam als freelance marketeer, voor onder andere Sales by Ketan. Ik houd me bezig met alles wat met online marketing te maken heeft: ik ben degene die jouw social media content en advertenties maakt, je e-mailmarketing doet en de strategie hiervoor bedenkt. Ook voer ik website-analyses uit, zodat jouw website aantrekkelijker wordt voor je klanten.

Ik kan bedrijven laten groeien, doordat ik me goed inleef in jouw bedrijf en verder kijk dan alleen marketing. Omdat ik zelf ondernemer én marketeer ben, weet ik goed de doelstellingen te vertalen naar marketingdoelstellingen en zo jouw hele bedrijf te laten groeien.

Wil je jouw bedrijf laten groeien met online marketing? Neem dan gerust contact op!

Rafaël

Video producer

Ik ben al vanaf klein af aan met niks anders bezig dan het bedenken, filmen en monteren van video’s. Nadat ik mijn opleiding als Audiovisueel specialist heb afgerond ben ik onder andere bij Sales by Ketan aan de slag gegaan met het filmen en produceren van video’s. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!

Job

Webspecialist

Ik ondersteun Ketan in het realiseren van de technische aspecten van marketing. Samen met Sales by Ketan maak ik websites die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en die aan jouw specifieke eisen voldoen. Ik heb ook veel ervaring met het maken van webshops. Verder verzorg ik de technische ondersteuning van de websites en het up-to-date houden van de webshops.

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.