Over ons

Sales by Ketan is een sales- en marketingbureau dat jou helpt om te groeien als bedrijf. Dat doen we met ons team van marketingspecialisten, webdevelopers en natuurlijk Ketan: de salesspecialist.

We helpen voornamelijk familiebedrijven met een duurzame invalshoek, want duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. En dit zie je eigenlijk in alles terug: we gaan altijd voor een duurzame relatie. Met jou als klant, maar ook weer met jouw klanten. Want in het opbouwen van duurzame relaties zit de kracht om te groeien.

Hoe we je kunnen helpen groeien? Door eerst goed te luisteren naar wat je nodig hebt. We beginnen namelijk nooit zomaar ergens mee en zorgen voor precies de juiste mix voor jouw bedrijf. Weten we wat je nodig hebt? Dan kunnen we je helpen op het gebied van marketing, branding, social media, sales en je website.

Waarom werken met Sales by Ketan?

Ons team

Ketan

Oprichter

Vijf jaar geleden richtte Ketan Sales by Ketan op. Hij heeft zo’n passie voor sales en het laten groeien van bedrijven, dat hij dit onder eigen naam verder wilde doen.

Salesmensen zoals Ketan vind je niet snel. De Amerikaanse, harde manier van sales vindt hij maar niks. Ketan gaat niet voor snelle verkoop, maar voor duurzaamheid. Hij luistert naar jouw behoefte en wie jij bent. Zo weet hij altijd op de juiste manier jouw klanten te benaderen.

Ketan werkt dan ook voornamelijk voor familiebedrijven die een duurzame invalshoek hebben. Samen met jou laat hij je bedrijf groeien, want in samen doen zit de kracht. Hij creëert altijd een win-win situatie.

Samen aan de toekomst bouwen, doe je mee?

Carlos

Digital Marketeer

Echt een aanrader; stage lopen bij Sales by Ketan.

Ik heb in 20 weken mijzelf mogen ontwikkelen tot een digital marketeer binnen een team van experts. Ze hebben mij goed begeleid, ook tijdens corona.
Nu ondersteun ik Sales by Ketan door content te maken en data te analyseren van social media en de website.
Hierdoor kan er beter op de doelgroep worden gefocust.

Lizette

Content creator

Ik vind het belangrijk dat beide partijen tevreden zijn in een samenwerking en dat je weet wat je van mij kunt verwachten.

Ik ben officieel een creatieve Virtual Assistant, lekker vage omschrijving niet? Omdat ik erg leergierig ben en veel leuk vind, ben ik breed begonnen met het aanbieden van diverse creatieve online diensten. Momenteel focus ik me vooral op datgene waar ik de meeste energie van krijg: (web)design / ontwerp & teksten. 

Mijn teksten zijn niet zomaar teksten. Allereerst kijk ik naar wie je bent, waar jouw bedrijf voor staat en wie je doelgroep is. Dat is belangrijk, want alleen dan kan ik de juiste tone of voice en communicatiestijl bepalen. Ik schrijf persoonlijke teksten die jouw doelgroep raakt, verbindt en boeit. 

Naast het schrijven van teksten, heb ik ook kennis van branding, SEO, storytelling, online marketing en consumentengedrag. Deze kennis helpt mij om nóg betere teksten neer te zetten met het belangrijkste doel: content maken vanuit de klant.  

Waarom werken met mij:
– Gezellig en flexibel persoon
– Ben pas tevreden als de klant dat is
– Werk snel en efficiënt
– Ik denk graag mee

Job

Webspecialist

Ik ondersteun Ketan in het realiseren van de technische aspecten van marketing. Samen met Sales by Ketan maak ik websites die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en die aan jouw specifieke eisen voldoen. Ik heb ook veel ervaring met het maken van webshops. Verder verzorg ik de technische ondersteuning van de websites en het up-to-date houden van de webshops.

Scroll naar top