Over Sales by Ketan

WIE IS SALES BY KETAN?

Wij bij Sales by Ketan zien een ontwikkeling in de saleswereld, waar wij ons graag tegen verzetten. Het verkopen van producten wordt een vak waarin de doelen op de korte termijn steeds meer centraal staan. Er moet zo snel mogelijk zo veel mogelijk gescoord worden. Hierdoor wordt de structurele ontwikkeling uit het oog verloren. De korte termijn wordt boven de lange termijn geplaatst.

Wij brengen daar graag verandering in. Wij denken dat het verkopen van een product of dienst op een andere manier gedaan kan worden. Een manier waarop zowel de verkoper als de koper met een tevreden gevoel achterblijft en waarmee structurele groei kan plaatsvinden. Wij doen dat via het investeren in de lange termijn. Wij investeren in de ontwikkeling van een uitgekiend verkoopplan. We denken na over hoe we het product in de markt willen zetten. En tenslotte investeren wij veel tijd en moeite in klantrelaties. Wij zijn van mening dat een goede relatie met de klant ten grondslag staat van elk structureel succes en dat u niet bang moet zijn daar uw agenda voor vrij te maken.

 Wij doen dit graag, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het feit of uw product of dienst wel afgenomen wordt. Wij nemen u deze zorgen uit handen, zodat u zich kan focussen op waar uw passie ligt. Het vervaardigen van uw product, het uitvoeren van uw dienst. Dan doen wij op onze beurt waar onze passie ligt. Het verkopen van uw passie!

Ketan-Gunnink


Ketan Gunnink - Eigenaar

Linkedin_dark
jason


Jason Stormer - Online content manager

Linkedin_dark
Danny-Berkelaar


Danny Berkelaar - Applicatie ontwikkelaar

Linkedin_dark
Thierry-Rietveld


Thierry Rietveld - Applicatie ontwikkelaar

Linkedin_dark
milan


Milan Vis - Designer

Linkedin_dark

Samen aan de slag?

Iets voor elkaar betekenen?

VOLG MIJ

Linkedin
fb_logo_s
insta_logo_s

OVER SALES BY KETAN

Sales by Ketan is opgericht door Ketan Gunnink. In het bedrijf hebben wij vele jaren aan ervaring met het verkopen van producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor onder meer salesmanagers en coaching & advies.

Privacyverklaring Sales by Ketan

CONTACT INFORMATIE

info@salesbyketan.com
+31 (0)6 835 60603

Rijnkade 12
1382 GS Weesp

 

Logo-white