Online marketing

Hoe ziet jouw klant je bedrijf? En welke plek heb jij in het hoofd van je klant?

Sales by Ketan helpt bedrijven groeien met online marketing. Samen bepalen we jouw marketingdoelstellingen aan de hand van je bedrijfsdoelstellingen. Zo kom jij sneller op het punt waar je graag wilt zijn met je bedrijf.

Online marketing is een belangrijk aspect van groei. Het zorgt er namelijk voor dat je zichtbaar bent voor potentiële klanten en hen door verschillende middelen kunt bereiken, boeien, binden en behouden. Wij helpen je waar nodig om jouw doelen te bereiken.

Welk doel wil jij bereiken?

Vraag een adviesgesprek aan

Weet je wel wat je doelen zijn, maar niet wat je precies van ons nodig hebt? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan. Je krijgt rustig de tijd om je vraag of probleem aan ons voor te leggen en wij zullen je een passend advies geven. Zo krijg je een goed beeld van welke diensten je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Waar zijn we goed in?

Online marketing is natuurlijk ontzettend breed. Daarom richten we ons op de dingen waar we écht goed in zijn. Dit kunnen we voor je doen:

Wat doen we dan precies?

SEO-teksten schrijven

Wil je goed gevonden worden op Google? Dan zijn goede SEO-teksten noodzakelijk. SEO betekent namelijk ‘Search Engine Optimalization’ en betekent dus dat jouw webteksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Voordat we je SEO-teksten gaan schrijven, doen we eerst onderzoek. We kijken welke zoekwoorden het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf en schrijven op basis hiervan de teksten.

Social Media

Iedereen weet inmiddels: social media is onmisbaar. Bijna iedereen heeft wel een social media account en de meeste mensen kijken hier dagelijks op. Het is echt een onderdeel van ons dagelijks leven geworden.

Je wil daar dus goed zichtbaar zijn met je bedrijf, omdat hier veel van je potentiële klanten zullen zitten.

Veel bedrijven weten echter niet goed hoe ze nu meer bereik en meer klanten uit social media krijgen. Ze posten af en toe wel iets, maar een goede strategie ontbreekt. Want social media goed inzetten voor je bedrijf is lastiger dan je denkt. Het vraagt om goede content (berichten en afbeeldingen) en consistentie.

Wij kunnen je daar goed bij helpen. Op basis van jouw input maken we maandelijks een contentkalender. Dit is een overzicht voor de hele maand met alle berichten die we voor jouw bedrijf gaan posten. We schrijven goede teksten in jouw tone-of-voice en gebruiken hoogwaardige afbeeldingen als je die zelf niet hebt. (Tip: boek eens een fotoshoot bij ons, dan heb je gegarandeerd mooie foto’s van je bedrijf).

Laat ons vandaag nog jouw social media uit handen nemen.

Voordat we je SEO-teksten gaan schrijven, doen we eerst onderzoek. We kijken welke zoekwoorden het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf en schrijven op basis hiervan de teksten.

Adverteren op social media

Wil je nog sneller meer bereik en meer actie op je social media? Dan zijn advertenties iets voor jou. Jij kiest op welke kanalen je wilt adverteren en wij adviseren je hierin. We maken een goede advertentie en houden deze in de gaten. We sturen dan bij waar nodig.

Je kunt natuurlijk enorm veel geld aan adverteren besteden, maar je bent bij ons vrij om zelf het bedrag te kiezen. Wij kijken aan de hand van jouw budget welke resultaten je kunt verwachten. Wel geldt: hoe groter je budget, hoe meer resultaat.

Starten met adverteren? Vraag dan een offerte aan.

SEA (Google Advertising)

Om snel gevonden te worden in Google, kunnen we SEA (Search Engine Advertising) inzetten voor jouw bedrijf. Dit zijn de advertenties die je altijd gelijk bovenaan in Google ziet.

We doen vooraf een zoekwoordenonderzoek op basis van de woorden waarop jij gevonden wilt worden. Jij bepaalt welk budget je uit wil geven en wij zorgen dat je advertentie op Google wordt weergegeven.

We sturen de advertentie bij waar nodig, om het beste resultaat te behalen.

Wil jij adverteren op Google? Vraag dan snel een offerte aan.

Branding

Bij branding draait het om het neerzetten van je ‘merk’. Wie ben je als bedrijf? En hoe laat je dat zien?

Wij helpen je bij je branding. We maken een branding strategie, waarin we je advies geven over hoe je jouw verhaal het best kunt vertellen. We adviseren je over het ‘brand archetype’ dat het best bij je past, welke tone-of-voice en hoe je alles in de praktijk brengt. Ook komen we langs om een fotoshoot bij jou op locatie te doen. Authentieke foto’s zijn namelijk ontzettend belangrijk bij een goede branding: het laat zien wie je bent.

Branding strategie laten maken met een fotoshoot? Vraag dan een offerte op.

Scroll naar top