DIENSTEN - Sales by Ketan

MANAGEMENT

U heeft moeite met tijd vrij maken om uw product of dienst te verkopen. U bent erg gepassioneerd over uw werk, maar niet over de verkoop ervan. Misschien bent u ook niet opgeleid om te verkopen. Een salesmanager van Sales by Ketan is precies de persoon die u zoekt.

Een  ervaren verkoper, die aan de hand van bewezen methodes uw passie aan de doelgroep brengt. Een verkoper die zich niet op succes op de korte termijn richt, maar juist voor structureel succes gaat. Investeringen in de lange termijn en in klantrelaties worden beloond.

Wij geven u de tijd om aan uw ondernemende passie te besteden en wij bedrijven op onze beurt onze eigen passie.

COACHING & ADVIES

Bent u onervaren, maar wilt u toch zelfstandig uw product of dienst verkopen? Of loopt uw bedrijf vast op het gebied van sales en is er behoefte aan een frisse blik van buitenaf? Misschien kunnen wij dan voor u van waarde zijn in een coachende en adviserende rol. Met jarenlange ervaring in het verkopen van producten en diensten zijn wij de juiste mensen om u te helpen.

CONTENT MARKETING

Tegenwoordig is het van belang om niet alleen offline contact te leggen met uw potentiële klant, maar ook online. De kansen om online mensen te bereiken zijn simpelweg enorm groot, en die kunt u niet laten liggen. Toch is het moeilijk om online de klant hetzelfde beeld van uw bedrijf te geven als wanneer ze naar uw fysieke winkel komen. Het blijft dan ook vooral moeilijk om te weten waar u de potentiële klant op aan moet spreken en op welke wijze u dat moet doen.

De manier om de potentiële klant aan te spreken is content marketing. Content marketing is een werkwijze waarbij content op social media wordt gedeeld. Deze content kan Sales By Ketan in samenwerking met u maken en plaatsen zodat uw boodschap goed overkomt op de potentiële klant. Denk hierbij aan advertenties of artikelen die uw potentiële klant aanspreken. Een artikel dat een product gerelateerde kwestie bespreekt bijvoorbeeld. Het gaat hierbij niet om wat u zelf graag zou willen vertellen, maar wat uw potentiële klant zou willen weten. Het ontdekken van behoeftes, frustraties, pijnpunten of onbeantwoorde vragen staat daarbij centraal. Pas als u weet waar uw potentiële klant ’s nachts van wakker ligt, kunt u deze problemen behandelen.

Wij van Sales By Ketan zijn een verlengstuk van uw organisatie en maken onderscheid met de concurrentie. Wij staan naast u, de klant, tijdens het gehele proces.


 

Samen aan de slag?

Iets voor elkaar betekenen?

VOLG MIJ

Linkedin
fb_logo_s
insta_logo_s

OVER SALES BY KETAN

Sales by Ketan is opgericht door Ketan Gunnink. In het bedrijf hebben wij vele jaren aan ervaring met het verkopen van producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor onder meer salesmanagers en coaching & advies.

Privacyverklaring Sales by Ketan

CONTACT INFORMATIE

info@salesbyketan.com
+31 (0)6 835 60603

Rijnkade 12
1382 GS Weesp

 

Logo-white