Diensten

Sales

Wij gaan met je product op pad en vertellen jouw unieke verhaal. En dat doen we op een manier waarop klanten razend enthousiast worden en zo jouw omzet verhoogd wordt.

Social Media

Aan de hand van een stappenplan werken we jouw social media strategie uit. Zo geven we je de handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan, maar we kunnen ook alles voor je uit handen nemen.

Websites

We maken niet ‘even snel’ een website: we hebben aandacht voor de boodschap die jij over wilt brengen en wat je bedrijf uitstraalt. Dan stoppen wij dit in het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf: je website.

Branding & Marketing

Branding is één van de belangrijkste dingen van je bedrijf. Heb je geen duidelijke branding? Dan wordt de kans een stuk kleiner dat mensen iets bij je kopen.

Quickscan

Doe je wel aan online marketing, maar haal je nog niet de gewenste resultaten? Heb je het gevoel dat er meer uit te halen is, maar weet je niet goed hoe?Wij analyseren je website, social media en andere online marketingkanalen en geven je hele concrete verbeterpunten

1-op-1 business boost

Je weet dat je meer kunt verkopen door online goed zichtbaar te zijn, maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken? In 1 uur geeft Ketan je advies over hoe jij je online kanalen zó in kunt richten, dat je verkopen gaan stijgen.

Scroll naar top

Bel mij terug


Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 20 2444670. Wil je liever dat wij je terugbellen? Vul bovenstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.