Meerdere wegen leiden naar Rome.
Welke past het beste bij jou?

FREELANCE SALES

Wil je jouw bedrijf laten groeien en zoek je een ervaren salesmanager die je daarbij kan helpen? Sales by Ketan ondersteunt graag. Een buitenstaander kan vaak haarscherp analyseren wat jouw bedrijf nodig heeft. Die wordt niet belemmerd door zaken die al jaren spelen of door een manier van werken die ‘altijd al zo is gegaan’. Een ervaren salesmanager kent alle valkuilen en trapt daar niet in. Hij weet exact wat hij moet doen om jouw omzet te verhogen en groei te realiseren. Een freelance salesmanager van Sales by Ketan pleegt optimale acquisitie volgens bewezen marketing technieken en laat je daar direct van profiteren.

SALES TRAINING

Aan de hand van trainingen helpt Sales by Ketan je graag verder. Voor beginners zijn de trainingen een perfecte gelegenheid om een grote sprong voorwaarts te maken in kennis van het vak. Voor gevorderden zijn de trainingen een mooie kans om je kennis bij te houden en nieuwe ideeën op te doen. Op dit moment worden drie trainingen gegeven, en wel voor persoonlijke verkoop, telefonische acquisitie en beursverkoop.

 
Training persoonlijke verkoop
Wil je graag leren hoe je door persoonlijke verkoop meer persoonlijke relaties op kan bouwen om een wederzijdse toegevoegde waarde te creëren? Persoonlijke verkoop is erg effectief, mits het goed gebeurt. In deze drukke wereld vol reclame is het als ondernemer niet altijd even eenvoudig om op te vallen en er uit te springen. Daarom is persoonlijk contact een uitstekende manier om mensen te bereiken die je in deze drukke wereld anders niet bereikt. Een natuurlijke manier van communiceren is voor veel ondernemers een verademing. Als je daarbij jouw enthousiasme toont voor je vak heb je een grote kans van slagen ze te bereiken.

Training telefonische acquisitie
Wil je graag nieuwe klanten werven door het gebruiken van telefonische acquisitie? Dan kan het heel handig zijn daar een professionele training over te volgen. Telefonische acquisitie lijkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Vaak vinden klanten het lastig gestoord te worden in hun werk, waardoor ze soms maar half luisteren. Om in korte tijd een goed telefonisch gesprek te voeren zonder dat je klant afhaakt is een kunst die niet iedereen verstaat. Lukraak bellen kan iets opleveren, maar niet wat je graag zou willen. Een goede strategie is daarom van groot belang.

Training beursverkoop
Verkopen op een beurs is niet eenvoudig. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om zomaar iemand aan te spreken. Het lijkt bovendien lastig een interessante klant te herkennen. Maar is dat ook echt ingewikkeld? Wij denken van niet. Wil je leren echt persoonlijk contact te maken zonder opdringerig te zijn? Wil je direct verbinding maken met je klant en diens behoefte zodat je onmiddellijk interesse wekt bij een klant? Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

COACHING EN ADVIES

Sales by Ketan staat ook altijd voor je klaar in een coachende en adviserende functie. Niet alleen als beginnend zelfstandige, maar ook als bedrijf waar de bezigheden in oude patronen vast dreigen te lopen is het soms handig om een frisse blik van buitenaf te krijgen. Coachend en adviserend kan Sales by Ketan als buitenstaander aan je laten zien hoe het misschien anders kan. Met handvaten, zoals jarenlange ervaring in het vak.

Samen aan de slag?

Iets voor elkaar betekenen?

VOLG MIJ

Linkedin
fb_logo_s
insta_logo_s

OVER SALES BY KETAN

Sales by Ketan is opgericht door Ketan Gunnink. In het bedrijf hebben wij vele jaren aan ervaring met het verkopen van producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor onder meer salesmanagers en coaching & advies.

Privacyverklaring Sales by Ketan

CONTACT INFORMATIE

info@salesbyketan.com
+31 (0)6 835 60603

Rijnkade 12
1382 GS Weesp

 

Logo-white