Contentmarketing

Content Marketing

Tegenwoordig is het van belang om niet alleen offline contact te leggen met uw potentiële klant, maar ook online. De kansen om online mensen te bereiken zijn simpelweg enorm groot, en die kunt u niet laten liggen. Toch is het moeilijk om online de klant hetzelfde beeld van uw bedrijf te geven als wanneer ze naar uw fysieke winkel komen. Het blijft dan ook vooral moeilijk om te weten waar u de potentiële klant op aan moet spreken en op welke wijze u dat moet doen.

De manier om de potentiële klant aan te spreken is content marketing. Content marketing is een werkwijze waarbij content op social media wordt gedeeld. Deze content kan Sales By Ketan in samenwerking met u maken en plaatsen zodat uw boodschap goed overkomt op de potentiële klant. Denk hierbij aan advertenties of artikelen die uw potentiële klant aanspreken. Een artikel dat een product gerelateerde kwestie bespreekt bijvoorbeeld. Het gaat hierbij niet om wat u zelf graag zou willen vertellen, maar wat uw potentiële klant zou willen weten. Het ontdekken van behoeftes, frustraties, pijnpunten of onbeantwoorde vragen staat daarbij centraal. Pas als u weet waar uw potentiële klant ’s nachts van wakker ligt, kunt u deze problemen behandelen.

Wij van Sales By Ketan zijn een verlengstuk van uw organisatie en maken onderscheid met de concurrentie. Wij staan naast u, de klant, tijdens het gehele proces.

Samen aan de slag?

Iets voor elkaar betekenen?

VOLG MIJ

Linkedin

OVER SALES BY KETAN

Sales by Ketan is opgericht door Ketan Gunnink. In het bedrijf hebben wij vele jaren aan ervaring met het verkopen van producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor onder meer salesmanagers en coaching & advies.

Privacyverklaring Sales by Ketan

CONTACT INFORMATIE

info@salesbyketan.com
+31 (0)6 835 60603

Ethosa 3 
1103 AN Amsterdam

 

Logo-white

Ontwikkeld door Timo Kramp Design

Ontwikkeld door Timo Kramp Design